Leteća kamera – nove perspektive, detaljni prikazi

Uz naše iskustvo u snimanju fotografija i videa imamo znanja i vještine u korištenju novih tehnoloških rješenja i opreme za proizvodnju slika i videa iz zraka koje će uhvatiti pozornost klijenata i dati rezultate koje prodaju i promoviraju vašu djelatnost ili resurse.

Leteće kamere sa kojima radimo Vaš objekt mogu snimiti jasno iz perspektiva i blizine koje naglašavaju njegovu važnost. Rezultat su fotografije i snimke, vrhunske kvalitete mogućih samo ovom novom tehnologijom.

 

Prvoklasan komunikacijski proizvod

Odabrane lokacije ili objekte leteća kamera snima upravo onako kako ste ih zamislili kao vaš komunikacijski proizvod. Imate li jasne predodžbe što želite pokazati fotografijama, a nama dopustite nešto kreativne slobode, radit ćemo s Vama od prve skice do konačne realizacije. Mi čvrsto vjerujemo u izgradnju uspješnog odnosa s klijentom pronalazeći najbolja rješenja za Vaše potrebe snimanja.

 

Od Vašeg upita do realizacije

Naš tim dolazi do Vašeg odredišta i nakon što je priprema za let dovršena, lansiramo leteću kameru sa same lokacije ili u neposrednoj blizini objekta. Za polijetanje i slijetanje nije nam potrebno posebno mjesto jer su naše leteće kamere operativne na svim terenima.

Snimljene materijale digitalno obrađujemo u našem uredu i nakon toga dostavljamo Vam ga u željenom formatu online, na kompaktnom ili optičkom disku.

Na letećim kamerama isključivo koristimo posljednje tehnologije električnih pogonskih sustava. To ih čini ekološkim (bez zračenja) i tihim, pa se snimanje odvija bez da ometamo Vaše posjetitelje ili djelatnosti.

 

Za više informacija pogledajte na našoj web stranici i facebook profil: www.aerocam.eu